vilket väder !

Igår konfermerade jag mig :D Fick 3000kr, typ ett halsband och 300kr på guldfynd :) Bilder kommer. Idag måste jag plugga för att jag måste göra dom sista proven imorgon och på tisdag eftersom att jag åker till Bulgarien på tisdag kväll :) Orkar inte skriva så mycket just nu för det är jääätte fint väder. puss o hej :)

tråkigt

Första bokstaven i ditt namn

A - korkad
B - blond
C- störd
D - porrig
E - sexig
F- het
 g- rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig -.-
N-undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

 Nu tar du andra bokstaven i ditt namn:
A - bitchbabe
B - ödla
C - rövslickare
D - bitch
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging

Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul- som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå- som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

fredag

Tjena tjena hah :) Hade fotboll idag på gympan det var fett kul, jag gjorde mål XD Sista lektionen städade jag mitt skåp så jag hade med mig massor med saker hem fifan. Efter skolan hade jag och Sandra tråkigt så kom vi på att vi skulle bada :O Haha, vi badade i närlundabadet det var as kallt i början men när man kommit i vart det fett skönt hah :) Dagen händelse: badat hah :) bilder kommer ska bara äta :)



Min idol (a)

Så jäla skön snubbe, min idol ;D Mest rolig i början.



Torsdag 28/5

Tjeenna :D

Igår hade vi som sagt fridrottsdag. Har ont i hela kroppen. Ont i ryggen från höjdhopp försökte hoppa 115cm men fick nöja mig med 110cm. Har träningsvärk över allt, magen, ryggen, armarna, revben, ben fötter och till och med händer hahha! Snacka om  klen/dålig kondition x)
 Idag har jag fått reda på att jag har vg i matte :O Fett stolt trodde fan iaf g.  Maria är fan mycket bättre än Pedro :D Av Pedro fick jag bara g haha XD
 Efter matten hade vi tema i hundra år det var lite kul men också tråkigt. RFSL var där och pratade. Vi har du sex och samlevnad i skolan. Vi har det typ i alla ämnen hah sajjk.
 Efter tema drog jag och Pau hem till mig käkade pomfritt haha, like nästan always XD
 På hemkunskapen fick jag också reda på att jag har vg i det också :O :D fett stolt :D Vi gjorde kycklingspett med jordnötsås as gott, till efterrätt fick vi kladdkaka :D hah :)
 Efter HK gick jag och pau till mig igen. Vi pluggade på NO läxförhöret tills imorgon.
 Vid halv sex vare konfirmation som gällde. Vi tog foto, kostade 160kr för att få ett foto. Lite dyrt tycker jag. Vi var iaf ute och det regnade -.-
haha Jag ringde Jocke och bad han hämta mig så vid kvart i åtta åkte jag hem.
När jag kommer hem är det färdig bakade bullar, kanel bullar :D
 Fett gott. Till min konfermation på lördag :)
Nu ska jag lägga ut lite bilder sen ska jag plugga NO.
 Puss och hej



jag och kim i söndags

kallt !

bollar :D haha



trött

Har haft fridrottsdag idag, jag är fett trött efter det .Klockan sju var jag och pau på gudstjänst det kändes som prästen var full hahah xD Han bytte ljus sju gånger X'D saajk XD Ska plugga lite no nu sen ska jag äntligen sooova :D

en vecka kvar!

Om en vecka åker jag till Bulgarien längtar som fan! Sista dan är fett jobbig ska till tandläkarn halv åtta på morgonen, har matte prov och kommer få mer prov eftersom att jag missar flera. Ikväll blir det tv kväll :D Vid 19.00 är det simpson till 20.00 tror jag? 20.00 till 21.00 uggly betty 21.00 till 22.55 typ desperete housewifes :D Puss o hej x)

gamla älsko bilder :D

kort inlägg

ligger ute i solen och solar fett sköönt! tänkte bara skriva en kort inlägg. Förut idag gjorde jag en ny header , jag lägger upp en bild så får ni säga vilken ni tycker jag ska ha. Om jag  ska ha den jag har eller den nya? :D Puss



:D

Fått mina evisu nu :D:D fett glad dom är rosa fett kexiga är så jäla glad, skiter i vad andra tycker om dom för det är ju inte dom som ska ha dom? :S Fick min skolavslutnings klänning också fett kexig också :) Nu ska jag göra iordning mig o så. Imorgon blir det nog ny design :D Puss

trött igen XD

Godmorgon mitt alarm gick nyss -.- Är tvungen att gå upp nu för jag ska på gudstjänst. Har två gånger kvar av 12 gånger. På lördag konfermerar jag mig yes! Äntligen :D Bara så alla vet älskar jag presenter och jag ska få de då (a) :D Nu måste jag skynda mig, ska vara där om 50min :O Puss

Trött !

Har hållt på med texten nedan, do not smoke , fimpa röken i typ en timma och 20minuter är fett trött så jag ska sova nu , Godnatt!

Do not smoke!

Om du röker sluta med det! Skiter i om du tycker det är töntigt att jag skriver det här men de här jag kommer skriva är sann fakta som du borde banka in i ditt huve. Jag kan erkänna själv att jag har rökt men inte så jag blivit beroende.

Varför tror ni att man börjar röka? 

Jag tror att man gör det för att leka cool och typ att man följer grupp tryck? Om alla andra gör det måste jag det. Annars skulle man inte börja?. Jag Kan också erkänna att jag rökte för att 'leka' cool, fattar inte att jag gjorde det.

Om man röker fler än 20 cigg per dag så är det tre gånger så större risk att man dör innan man fyller 70.

Varför man inte bör röka
* Rökare blir oftare sjuka.
* Hjärt och kärlsjukdomar är vanligare hos rökare
* Rökare löper tio gånger större risk att dö i lungcancer.
* Rökare löper tio gånger större risk att få luftrörssjukdomar.
   * Magsår är vanligare hos rökare.
* Manliga rökare har sämre spermieproduktion.
* Konditionen blir sämre. 50% av ditt normala flås.
* Flimmerhåren förstörs.
* Morgonhosta.
* Cirkulationsrubbningar. Blodcirkulationen försämras.

Om man äter p-piller och röker är det större risk att få hjärtattack. Så alla som gör det sluta röka, fortsätt ta p-piller.
Det är Nikotinet som gör dig beroende. När du är beroende och inte får Nikotinet blir du rastlös, irriterad, dåsig, får abstinensbesvär och huvudvärk.
Jag tycker att dom som röker är egoistiska! För den rök som går ut runt omkring innehåller dubbelt så mycket partiklar och nikotin än den som röker får i sig. Det kallas passivrökning om man ofrivilligt får i sig cigarettrök. Om man får i sig cigarett rök asså om man passivröker kan man få ont i huvudet och irritation i ögon, luftvägar och näsa. Tänk om man röker ett paket om dagen så blir det ca 14600kr per år. Tänk värsta resan man kunde gjort för dom pengarna?!

tips
att sluta
Det finns väldigt många olika sätt att sluta röka på. Antingen så kan man försöka att bara intala sig själv att sluta, så när sedan ”suget” kommer så gör man något annat, tex. Äter godis, hittar på något roligt som gör att man glömmer av det. Sedan gör man så tills det inte kommer mer begär. Om det inte funkar kan man köpa nikotintuggummi eller nikotinplåster för att minska sitt begär. Men om man ska sluta så krävs väldigt mycket vilja, annars är det nästan omöjligt. Vill man till 100% så går det.

Rökning orsakar nära 7 000 dödsfall varje år, tänk dig själv skulle du vilja dö innan 50? Inte vad jag tror iaf.

 Varför är cigarettröken så farlig?
När man drar ner cigarettröken i lungorna kommer alla de skadliga ämnen som finns i röken snabbt in i blodet. Om man röker 20 cigaretter om dagen handlar det om mer än 4 000 olika ämnen som dras in 200 gånger per dag om man drar tio bloss per cigarett. I röken finns ämnen som är förbjudna i alla andra sammanhang som till exempel kolmonoxid, nitrosaminer, kadmium och benzpyrener.
Nikotin är ett mycket starkt gift som finns i tobak och som är förbjudet att hantera i ren form. Som rökare blir man snabbt van vid nikotin och kan röka flera cigaretter i rad utan att må illa. Men även som van rökare kan man drabbas av till exempel illamående och kräkningar om man får i sig för mycket nikotin.
Halsblosset är det som skadar i särklass mest, och det skadar oavsett om man röker cigarett, cigarr, pipa eller vattenpipa.

Alla som röker/icke röker bör läsa det här. Jag har inte letat upp den här faktan för min egen skull jag gjorde det för din skull. För att du som röker ska sluta och för dig som inte röker inte ska börja. Det är inte änns gott. Man förstör tänderna, dom blir gula, fingrarna blir gula är det snyggt ?

På bilden, en gubbe som har lungcancer. Bilden bredvid är det lungor en är en som inte har rökt den andra är en som har rökt, usch.

Fimpa röken



fett skön lördag

Hejhej . Idag har jag pratat med några personer och det känns fett skönt för nu känns det som att det börjar 'klarna' upp för mig varför en person är dum mot en annan person. Jag tänker inte säga några namn. Sen har jag fått reda/veta massa saker som gör mig fett glad :D Nu på kvällen spelade jag fotboll med några det var aaas kul :D Tog elva bussen hem så jag slapp gå haha laaat (a) Innan jag gick ut låg jag och kollade på en film gissa vilken? haha är lite barnslig men jag tycker det är fett kul :O haha Tom och Jerry XD Ska titta på de igen snart (aa) :D Puss



bilder

inge bra bilder på väskan





hemgjord pizza :)

mm, jag har gjort hemma gjord pizza! jag , jag har gjort det haha den är fett god också, *stolt* :D idag köpte jag en väska :D och en plånbok, bilder kommer. sitter och äter så bilder kommer sen :) puss

outfit

lila tunika från vero moda, grå långa leggins

lite suddig x)

puss

irriterande , damp

Godmorgon alla sovit gott? Jo jag gjorde det tills kvart i åtta imorse när mina idiotiska grannar sätter igång att inglasa deras fucking ruttna ballkong. Det är alltid dom som gnäller på alla andra ba kör inte in med mopparna på gården det låter så mycket vafan tror dom jag blev glad av att bli väckt 150gånger på den här morgonen fick fan ha min ena kudde över huvudet och ligga under täcken fan är det här dom är fan bombade ! Ursäkta dampet men ni förstår säkert? Idag ska jag iaf åka till solna och kolla på en väska till mig, tror faktiskt att jag kommer köpa en :) Kim, Pau och Sandra följer med. Kim ska köpa ett par skor. Mormor fick typ ryggskott idag så jag har hjälp henne att bära en fett tung jätte fin blomma :) Hon ska till min morbrors tjej idag som fyller 40. Jag pallar inte följa med hon kommer aldrig på mitt kalas liksom ?!  egovarning XD Som ni vet lämnade jag in min mobil för att den hakade upp sig och laggade, jag fick tillbaka den i onsdags och den började lagga igen i torsdags, fifaaaan va irriterande asså.. Ajja ni får lite bilder sen veckan som jag inte lagt upp än.


vår lunch i onsdags XD



Jag bakom Isak, tråkig svenskalektion

torsdag, trött

Hejhej, inte min dag riktigt idag? 'ramla' med cykeln idag för jag stoppa in foten i hjulet fan vad sur jag blev på mig själv! Det var inte meningen att få in foten i hjulet fan asså , välkommen till klantighetens värd, tack -.- Idag har jag ätit middag hos pappa.. Jag skrev ju att ja skulle skriva om värsta saken men just nu känner inte jag så mycket för det är trött, gör det imorgon. Nu tänkte jag typ sova. Puss



torsdag 21/5

Godmorgon alla :D Sandra sov hos mig idag. Igår så tjänade jag och Sandra 960kr tillsammans + en dag på grönan :D:D Fett snällt av hennes pappas kompis. Den ända vi gjorde var att tvätta hans fönster och damsuga lite :O Fett glada blev vi iaf :D Så det blir grönan för mig på lördag !! :D Nu ska jag gå och duscha, puss



ledig i fyra dagar, finally

Hejhej, sitter hemma hos sandra med henne och Micaela. Vi har typ ätit och kollat på tv. Idag ska jag äta hos Sandras pappas kompis som bor granne med mig :) Har en viktig sak att skriva om på bloggen sen så jag kommer ägna mig åt det väldigt länge ikväll/natt. Hoppas ni kommer läsa de då, det blir en överraskning om vad jag ska skriva om så kolla in min blogg om ni vill veta:) Nu ska vi typ cykla till C puss

  07



onsdag morgon

Godmorron ! Snabbt inlägg , börjar om 19minuter och ska åka om 4minuter XD Va bara inne och fixade låtar till min mobil, har fått tillbaka den nu XD Precis när jag fick låna micis suck XD puss och kram

Desperete housewifes

Edie dog omg fifan det kan hon ju inte göra?!

kan vi ta om? XD

Idag var jag ju och tog pass, det var lite pinsamt igen! Pinsam dag idag? haha :) För på en bild snackade mamma med mig så jag blev irriterad och kollade på henne, en bild kollar jag bort, en bild ser det ut som jag skelar vilket jag inte gör?! xD, en bild ser min mun konstigt ut tog fem bilder sen tyckte jag att jag skulle ge mig XD Han satt typ och suckade haha Men vafan han får betalt då ska fan kunden vara nöjd inte sant? Höll på med Kim´s blogg innan så jag ska fortsätta med den, kolla in den http://ksam.blogg.se den är inte klar än men ändå ;D Puss

älskling, dig kan man alltid lita på :D

tisdag, dör av pinsamt!

Idag hade vi som sagt brandövning. Vi fick typ gå i en rökig kontainer, släcka en gubbe (en låtsas gubbe hahaha) och spruta med brandsläckare XD Det som var pinsamt var att 'spruta' med brandsläckare för jag snubbla på en sten och typ nästan spruta på en brandgubbe, alla skratta! Inklusive mig hahahaha ! Asså fatta va pinsamt de var, höll ffan på att dö hahaha XD Idag ska jag fixa pass, jag ska ju till Bulgarien (a) :D Har fått lånat micaelas gamla mobil, fett snällt! Den är fett ny och fett bra :) puss



ny redigerar sak :D

Har fixat ny sak man kan redigera bilder på, as coolt! :D Gjorde inte så seriöst för jag prövade bara hur det gick till :D



måndag igen

Nästan i tre timmar har jag hållt på med Sandras design, efter skolan. De är fett kul, :)
Sandra och Sandray var med och tittade på xD
 kolla in hennes blogg, http://sandrastolt.blogg.se :D
  Idag i skolan hände ingeting, på so:n kollade vi på
 en film/dokumentär om typ nån som säljer en tjej till någon
så hon typ blir en sexslav, kommer inte ihåg vad det hette men det hette något speciellt.
Jag tyckte om den filmen
 för min typ "idol" är Angelina Jolie och hon vare som berättade allting typ hur det gick till osv.
 Imorgon har vi brandövning.
Vi ska åka till Kristineberg och typ gå i röktunlar, fett coolt? :D
 Nu ska jag ringa Kim för jag ska hjälpa henne med hennes design :)
  Puss



17/5

Tjena tjena, det blev inte så mycket sola idag.
Jag tittade på fotboll med Sandray, det var fett kul :)
 Sandrays mamma fyller år idag så jag käkade hos henne :)
Grillat kött och potatis, som efterrätt gjorde vi marrängswish (hur stavas?)
 haha fett gott hade ont i magen som fan !
Sen ringer Jocke och säger att han gjort hemma gjorda köttbullar,
 hemma gjord potatis mos och hemma gjord gräddsås.
 Fifan jag tvingade i mig det fast jag var mätt för det var taskigt
 när han gjort allting själv att jag inte åt något hahah xD
 Så ni kan ju tänka er hur jag mår i min magen nu XD
 Innan jag åt hemma så var jag hos mormor.
 Beställde bikinisar och en jacka smackat och klart , yees! :D






puss

tungpiercing sant och falskt

Det finns massa myter om tungpiercingar.
 Som att tungan kan ruttna, den kan faktiskt men det är ungefär 1 av 100 som det blir så för.
 Det är för att man har dålig hygien och dåligt immunförsvar.
Asså man sköter inte om piercingen, inte bra !
 De första tio dagarna måste man tänka på vad man äter, man ska undvika starka kryddor, tobak och alkohol.
Ta inte på piercingen om du inte tvättat händerna innan.
 Ett tips är att äta glass eller suga på en isbit det lindrar smärtan, säger vissa.
 Läkningstiden är 3-6 månader.
Man måste tvätta tungan varje dag , du kan andvända bakteriedödande munskölj.
Priset för att ta tungpiercing är 300kr-800kr beroende vilken salong.


söndag, sola sola sola!

Idag blir det schteek i solen ! Fett najs. Har inte gått upp än men jag ska göra det nu. Äta lite frukost. Ska till mormor och beställa lite saker också you know konfermations present ett par speciella jeans, det blir en överraskning för er vilka det blir :D Puss



Norge vann

Norge vann eurovision 2009



fifan

omg ! Finland har typ härmat e-type låtar med deras låt tycker jag , är jag ensam om det?


inte kanske just den här låten men många av e-types låtar är lika.

lite fler låtar

Jag tycker att rumänien låten var fett bra ?! Eller asså den var typ skön :) Hon som  sjöng för Malta hade as bra röst men jag gillade inte låten.  Puss på rumpan :D (Sandra skriver alltid så haha)

melodifestivalen

Vilket land hejar ni på ? :) Jag hejar ju såklart på Sverige fast jag inte gillar låten. Jag tycker Azerbadjan låten var ganska bra faktiskt, med Arash. Han är svensk eller inte svensk men han har bott eller bor i Sverige. Idag käkade jag och Sandray på grillen, vi köpte iceslash saker. Typ en flaska, lägger ut bild. Efter vi käkat drog vi till vallen kollade på fotboll. Gissa vilka som vann? Det var dom som jobbade på gårn :( haha. Lägger ut massor med bilder från kvällen nedan. Puss







Isak blöt hahaha !



Sandra blöt haha

Nikas schteker



ekerö

Det blir inge söder idag, Kim kommer hit.
 Jag och Sandray ska fetta idag haha, grillen.
 Klockan sex är det match mot dom som jobbar på gårn mot 'ungdomarna' haha fett kul, vi ska titta.
lägger in bilder sen :) Sitter och väntar på Sandray idag igen XD
Hon ska komma till C. Ska gå ut på altan och sätta mig fryser här inne haha, Puss
sjukt skön låt


Sommar och varmt !









16/5

jaa, mamma kommer hem frågar om hon ska gå upp och köpa frallor jaba sure haha :D Så nu sitter jag här och fettar mig med goda frallor , här får ni en bild så ni blir lite suktade ;D Vem vill inte ha färska frallor på morgonen liksom? :)



16/5 godmorgon

Gomorron alla :D

Fett trött jag är vaknade för typ 15 min sen. När jag gick upp så var  inte mamma eller jocke hemma, undra vart dom är? hhah. Idag ska jag antagligen åka till söder, träffa Kim :D Nu ska jag fan ringa och fråga vart jocke är, är hungrig haha. Puss

gammal bild !

Godnatt alla !



Nu ska jag sova, är grymt trött

Sommargott

Jag är nog inte ensam om att sakna sol och värme?

1. köp jordgubbar
2. köp blockchoklad/mjölkchoklad
3. smält chokladen
4. Sitt ute i solen och doppa jordgubbarna i chokladen ! Mmm



kväll, badboys

tjenna,
Ikväll gjorde jag och Sandray ingeting vi käka klubbor och tittade på fotboll XD
 Det var fett kallt så jag kom hem fett tidigt.
 Jag ska hjälpa Becka med sin design nu eller så ska jag göra det imorgon vet inte riktigt.
 Sitter och kollar på badboys nu den är så jäla sköön asså haha.
 De handlar typ om två mörkhyade killar, Mike och Marcus.
Dom retas mycket med varandra de är det som är kul.
 Dom är typ poliser och försöker stoppa en rånarkup.
 Filmen är ganska gammal, sen 1995.
 Det här är en film för nån som gillar action/komedi för den är väldigt spännande och grymt rolig haha :)



tråkigt

jag har tråkigt , Sandray svarar inte hon är emo :) Ska spama henne nu om jag pallar.
 De är fett tråkigt Becka är hos sin pappa, Kim hos sin mamma, Pau hos sin pappa, Sandra i skärgårn det är bara jag och Sandray på ekerö vad ska vi två hitta på ?
 Jag vill spela fotboll haha de är fan fett kul ju :D
Juste får inte glömma bort att säga min mormor ringde och sa att min morbror var med på tv, fett coolt tycker jaa haha :D Hans kompis Eddie har ett program på kanal 8 så dom fick massa vip saker , dom två är i new york fett tråkigt jag fick inte följa med :(  haha Nu svarade Sandray haha så jag ska typ dra nu , puss

emo bild :D

Sandray

ikväll blire Sandray, vet inte riktigt vad va ska göra men vi ska typ gå till gårn hitta på något :) tittar lite bland bikinisar hittar massa snygga men behöver hjälp med en sak vet inte riktigt vad jag ska ha för underdel kommentera vad du tycker är du snäll :) Bikiniöverdelen är den som jag ska köpa underdelarna vet jag inte vilken jag vill ha, det är det jag beöhver hjälp med :D puss


video

min första video jag lägger upp som jag själv är med på hah :D Lite pinsamt för jag är inte så seriös ni får se min "omogna" sida eller vad man säger hahah XD



15/5

Heej alla glada! Jag är inte glad och jag är inte sur nånstans där imellan haha :)
Idag har jag försökt göra mamma så glad som möjligt , måste ju "smöra" lite för att hon ska bli glad och ge mig pengar så jag kan/får ta hål i tungan :D
jag slutade typ två, Sandra följde med mig hem. Vi åt chips och dip till mellanmål, haha min idé ;D Vi satt och kollade på tv. Sen gick jag ut med Ida, mamma glad :D
Sandra ville att jag skulle följa med henne en bit så jag cyklade med till skolan så hade jag Ida i korgen på cykeln, de va kul haha :)
När jag kom hem började jag att dammsuga, skura golven.
 Är precis klar så jag satte mig här.
Nu ska jag hjälpa Jocke med mateen så blir hon säkert ännu gladare hah :) Ni får lite bilder från veckan, har fått tillbaka min camera nu, Becka lånade den.
 PUSS


14/5

Som ni märker är de "renovering" här på bloggen , haha. Ska fixa klart allt snart, måste upp och handla ägg åt mamma. Vi ska äta pannkaka. Man gör ju allt för att f¨piercingen (a) Kommer snart puss

14/5

hemkunskap snart -.- Idag ska jag försöka göra en ny design, bad nyss Sandray om hjälp hon har lite mer skillz än mig på photoshop. Det beror på att hon sitter och tittar igenom alla filmer på moderskeppet haha XD På moderskeppet får man hjälp med photoshop, behöver du hjälp sök på "moderskeppet" på google  ;D Ska börja med en desgin nu, ses



jag tungpiercing?

jag är grymt inne / på att ta hål i tungan nu asså! Jag vet inte varför fick bara idén. Tycker du att jag ska ta hål i tungan? :D

13/5

ny design ska fixas !

9/5

tjenna !

Jag sov hos Sandray inatt, de va najs :) Vi kollade på grease, haha. Idag gjorde vi typ ingeting, var med Sandra och kim. På kvällen grillade vi, så kom massa mensbarn som hade damp och var fett otrevliga vi pallade inte va med dom så vi gick till statoil/gårn. Ska typ sova nu fett grymt trött ?!


bättre sent än aldrig

          lägger ut bilderna nu, bättre sent än aldrig ;D








Ser lite tantigt ut på bilden men när man har den på sig är den perfekt :D


De här ser också konstigt ut på bild men när jag har de på mig är de bra :)

6/5

heej alla, alla grattar min farmor som fyller år idag :D Idag efter skolan stack jag Sandra och Pau till Järfälla för att överraska min farmor :) Vi fick tårta. Innan vi åkte dit åkte vi till pappa, jag hade fått massa kläder :D:D Idag fick jag kläder och skor av mormor också :) Ska ta foto på allt och lägger upp det sen :) Nu ska jag äta middag , ses

5/5

heeje :)

har nyss ätit lunch. Slutar ju vid lunch på tisdagar,  det är fett skönt asså.  Det går inge bra för mig idag. Mitt internet funkade inte -.- Så jag försökte fixa det. Igår och i förrigår läste jag inte noggrant men så gjorde jag det nu då fattade jag att jag hade råkat stänga av internet på en knapp på datan, man skulle ba klicka på den igen så funkade internet fifaan irriterande men men xD Nu funkar inte internet på stora datan heller, suck.
 Ida ( min hund ) har typ inflamation i foten så hon får ha en strumpa på sig, jag får gå och sätta på den hela tiden för hon drar av den XD
 Jag har massa läxor som måste göra idag så jag ska börja med dom, hoppas det inte blir som förra tisdagen XD Imorgon har jag matteprov, engelska redovisning, på fredag har jag no prov, på måndag har jag so inlämning+redovisning.
 gard nu när jag räkna upp allt känns det väldigt mycket XD ajja SES

:)

Kolla bland massa bilder också hitta massa skojj asså haha :D Nedanför är en keps jag ska få låna, det ända jag säger är grr ;D haha skoja :)






hahahahhaah, XD

<3 music

Mitt internet är fuckat på min data så jag är inne på stora datan nu, hittade massa braa låtar som jag lyssnade på för hundra år sen, :D Ni får höra några här, 



4/5

tjena tjena, om ni läser några inlägg längre ner har jag skrivit att skulle skita i ett matteprov. Jag sket i att träna för jag pallade inte sen så fick vi tillbaka den så ba hade jag fått en poäng från att få vg , vettu hur glad jag blev eller? hahha XD Jag var en av dom som fick bäst på provet :O Saaajk! Jag skryter inte jag säger bara det här för jag är typ 'glad' XD :D Nu ska jag gå och titta på simpson SES !



3/5

hejhej,

 Igår var jag med Sandra, Sandray och Becka. Vi gjorde typ ingeting fast ändå hade vi kul. När jag kom hem mådde jag fett illa haha kunde knappt stå upp, jag drack inte.  Idag har jag vart på gudstjänst, x) Snart ska jag gå upp och möta Sandra, ska bara lyssna klart på en låt med Joan osborne "one of us" :)

hade lite kul hos pappa XD


borta bra men hemma bäst

hejhej hallå har inte skrivit på ett tag, har inte pallat riktigt. Nu har jag precis kommit ur duschen, har vart på konfermationsläger.. Ska träffa Sandra snart, ska bara äta. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på något :) Lägger ut lite bilder jag tog, vid sjön där vi bodde. Min kamera på min mobil suger så det blir inte så bra bilder.







RSS 2.0