klockan har precis slagit över tolv

En minut över tolv är klockan nu när jag skriver det här. Idag var jag i skolan , tråkigt. Sen Efter skolan drog  jag Becka och Paul till vällingby kollade runt lite, ville köpa en present till pau. Men jag hittade inget. Hon fyllde ju år i tisdags och jag har inte änns köpt nått till henne än, shame on me :S Jag köpte iaf en sak, godis. Nu på kvällen har jag vart med Becka och några. Så var det vissa personer som kastade snöbollar o skit på mig så jag fick adhd. Mitt hår var helt trasligt, tovigt, förstört, med mera asså jag fick damp får damp om nån pajar mitt hår så det blir ännu mer slitet. Ska försöka sova snart så godnatt.

våffeldagen

irriterad idag igen. pga pennorna inte fungerade , då gick dom sönder -.- Känner att jag ba kokar över, blir verkligen as irriterad för små saker. Blev väckt några gånger i morse men jag kunde somna om. Jag skulle till tandläkarn klockan 10 men jag tänkte jag sover ändå inte så länge, jag ställde inge alarm. Så ba 09.58 vaknar jag och kastar på mig kläderna och springer upp kom till tandläkarn två minuter över så det var rätt snabbt, tycker jag xD Iallafall efter tandläkarn gick jag hem , photoshoppade lite sen gick jag till mormor. Där käkade jag och tittade på andra avenyn. Nån mer som tittar på det? Det låter inte så bra men de är fett bra. Juste idag är det våffeldagen och jag tänker inte äta våfflor :)



// Marie

ska sova

Sitter och väntar på svar från Kim, hon bad mig att hjälpa henne med sin blogg så skrev vi massa sen så har bögjäveln loggat ut. Så jag har typ suttit uppe i 40minuter extra och väntat på svar , får damp haha. Det betyder att jag kommer vara fett trött imorgon för att alla idioter hemma kommer vecka mig vid 6, 7 och 8.. Tack din bööööög! Iallafall idag så hjälpe vi paul på hennes 'kalas' det var grymt tråkigt Xd haha men hon fick en moppe fett najs ju ! Sen så en as as najs sak, mamma ba sms:ar mig ba vill du följa med till Bulgarien jaba omg typ haha jaa! Så jävla najs , jag åker till Bulgarien den 2juni och kommer hem den typ 10/11juni (på natten) Så har vi skolavslutning den 11 , grymt najs fett glad asså. Ajja ska vara hemma imorgon igen så jag skriver nog mer då , godnatt <33

paulina byxmyndig :D

Idag fyller Paulina 15 år, alla grattar henne så blir hon säkert glad hahah. Idag har jag vart hemma också. Men vid typ lunch drog jag till pau. Hade ju lovat henne att hjälpa henne med bakning och på hennes 'släktkalas' eller vad man säger. Jag skiter i att jag är förskyld för jag hade ju lovat henne, då ska jag hålla det ju, man kan ju inte skita i en som fyller år ;D Sitter hemma hos pau nu med Niklas och henne. Paulina ba omg det är fan snöstorm jaba driver du?! Så typ är det de också, asså  fifan det ska inte snöa nu liksom. Vintern är över nu för min del. Juste så jäla kul vi tre ska rida på kor i helgen så jäla kul, ser grymt fram emot det :D:D <33

tråk

behöver / vill ha :
- shudder shades glasögon, vita
- evisu
- wesc tröja, har en men jag lånade ut den till en 'kompis' och kommer nog inte få tillbaka den..
- nått linne / tshirt som är typ tajt som man kan ha till leggins
- nån najsig färgig tjock tröja, med nått mönster
- svart kofta
- en väst, helst en goose men jag tycker nästan everest ( en sån paul har som jag lånar ) är en snyggare modell palla bry sig om märket? sånna fall en brun eller beige om det finns.
- ett par skor , med klack jag har ett par som har lite för låg klack och ett par som har lite för hög klack, -.-
säger nog bara en sak om det jag skrivit, in my dreams haha kommer nog köpa lite av det men inte allt. Beror på hur mycket pengar jag har.

// Maff.blogg.se


måndag, förskyld.

hejeh!
Orkar egentligen inte skriva men jag göre ändå, vad ska jag annars göra? Mådde skit dåligt förut, så jag gick hem från skolan. Jag hostar och har ont i huvet. Idag har jag sett på Patrik 1,5, den var fett bra. Det här inlägget blir ganska kort, jag tycker inte det alltid är så kul att blogga. Det kanske är roligare att ha en blogg tillsammans med någon eller med några? :) Nån eller några som vill dela en blogg med mig? hah :D 



lördag 21/3

GODMORGON!

Ja vaknade för ett tag sen, väntar bara på att frukosten ska bli klar nu. Igår va fett kul, det var kanske vissa som inte tyckte det var så kul men jag tyckte. Jag ska inte gå in på detaljer hahah. Jag har gjort om bloggen igen vad tycks? :)
Jag har inte skrivit på några dagar för jag har inte pallat.
I torsdags var hela dan saaaajjkk! Dom stängde av elen!
Jag tar det från början , Jag Paul och Niklas skulle hem till mig och äta.
Första saken, Niklas och paul håller varandra i handen
 så kommer det en lyckstolpe då släpper dom taget så lyckstolpen skiljer dom åt.
Då börjar jag skrika då börjar dom skrika så stog vi och skrek sen ba varför skriker vi?
Niklas ba jag trodde det var en spindel XD Paul skrek för jag skrek.
Jag skrek för jag såg en film, scary movie 2 då säger dom att man inte ska skiljas åt av en stolpe.
Sen i bakgrunden är det två som gör det då kommer en lastbil och kör över dom det är skit kul.
Jag berättade det här för dom, dom ba jahaa typ xD
Sen när vi kommer hem så fanns det typ nada att käka så paul käkade nudlar
 och jag och Niklas skulle käka pomfritt. Precis när vi stoppat in pomfritten så hör vi typ allt slockna,
datan spisen micron ba helt slockna. Jaba vafan har det gått en propp eller?
Så kollar jag väckarklockorna dom var avstängda! Helvete tänkte jag och började bli grymt irriterad.
Jag gick ut och läste på en lapp i trapphuset där står det att elen kommer stängas av
i trapphusen men det kommer inte påverka lägenheterna ändå gjorde det de !
 Iaf när jag gick ut och läste på lappen så stog det en vagn i trapphuset.
Sen en minut senare ville jag försäkra mig om vad jag läst,
då är vagnen borta och det är bara en gren kvar hahaha XD
de är sajk tycker jag för jag hörde ingen heller.
Så gick jag in och berättade det för Paul och
 Niklas då följer typ dom med då är grenen borta XD HAHA
lite långt inlägg men ändå :)

// Marie

onsdag 18/3

Äntligen har jag köpt mina hörlurar ! Överglad nu asså, dom är fett snygga :)
Sandray följde med mig in och köpte dom. Hon köpte en mobil också. Kille i kassan var as skön han ba typ 9000 nånting Sandra ba va? jag börja asg ! XD Han drev ju såklart :) Ska plugga på idrottsprovet nu, har det på fredag.
// Marie



tuesday

hejhej :)
Igår gick ju mina hörlurar sönder så jag kollade efter nya och hittade ju såklart ett par super snygga, med märket wesc. Så jag åkte in till kungsgatan idag med pau och prövade dom. Dom var skit bra, sköna, bra ljud och snyggast av alla! Jag tjatade till dom av min låtsas pappa så jag åker in igen imorgon och köper dom, superglad! Han på wesc butiken var fett trevlig så det är fan en affär jag ska köpa kläder i , :D
Jag pallar inte skriva långa inlägg för jag är inte på blogg humör , haha.  Jag ska iallafall göra om bloggen idag :)



// Marie

måndag,

Tja tja, jag börjar må bättre så jag är fett glad. När jag är i skolan är jag glad men det är inte skolan som gör mig glad det är kompisarna alla mina underbara kompisar , fan vad jag älskar er ! Som Jesper sa, det går inte att vara emo i skolan. Alla kompisarna uppmuntrar än vad som än händer liksom! Idag gick mina älskade hörlurar sönder jag sa att mitt liv skulle gå under, men det kommer det inte göra för ni gör så man glömmer bort allt skit. Fan vad glad jag är att jag har er alla. Jag tänker inte räkna upp alla för det går inte , ni vet själva ! Tack för ni finns asså!
// glad Marie


lördag

mörbuldad kväll asså haha, fattar inte att jag tycker det är kul xD

varför?

Varför har jag alltid otur? Det gäller allt, jag har otur.. Pallar inte det

ledig

Godmorgon, vaknade nyss för fem minuter sen fett skönt!
När ja vaknade såg jag att Sandra hade frågat om jag ville med henne och pau till stan. Dom var ju såklart redan påväg dit då men jag ska ta 04 bussen till dom, :) Igår blev det bara jag och pau. Vi tittade aldrig på desperete housewifes för paus tv va cpe. Vi tittade på andra avenyn ist :) Nu hinner jag inte skriva, mer för jag måste skynda mig, SES

boring

Från essieochlutta.blogg.se
Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger! Lycka till! 

1. Vad heter du?
- Marie
2. Ett ord på fyra bokstäver: mask
3. Flicknamn: Maria xD
4. Pojknamn: Marcus (a)
5. Yrke: målare
6. Färg: mint cream , haha
7. Klädesplagg: munkjacka
8. Mat:  mackaroner
9. Sak i badrummet: mugg XD
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: mycket seg ?
12. Något man skriker: mer ? XD
13. Film: morden i midsommer? fan vet jag x)
14. Något man dricker: multivitamin dryck :D
15. Band: ?
16. Djur: Marsvin
17. Gatunamn: medborgarplatsen ?
18. Bil: motorbil XD
19. Sång: moonlight shadow
20. Aktivitet med mer än en deltagare: meta XD asså fiska fast man metar?XD

Sajk grej asså men jag hade tråkigt x)

ledig imorgon !

YEEES! Vi har studiedag imorgon, fett najs!
Nån tur har man iallafall. Jag har alltid eller oftast otur, jag är klantig och jag är blond (tänker lite segt :O ). Idag slutade vi efter lunch. Efter skolan gick jag och marcus hem till honom vi gjorde ingeting , kollade på Jalla Jalla, så jäla skön asså x) Sen vid fem tog jag bussen hem. När jag kom hem kan ni ju gissa vad jag gjorde, jo jag satte mig vid datan.. Ikväll ska jag vara med Pau, najs najs det blir säkert fler men jag vet inte riktigt vilka.



//Marie

förstår inte riktigt?

Jag förstår inte riktigt men jag tror jag gör det , bli medlem på den här så får du fler besökare typ? :)
http://www.viraltrafik.se/?Maff // Marie

monday

Jag är fett trött!
Somnade inte förrän typ kvart i tolv igår för det har hänt en sak..
Inte en liten sak heller.. Så jag kunde inte sova. Så försov jag mig en timma extra så jag vaknade när jag egentligen skulle gå. Då vare bara kuta upp klä på sig, packa väskan med smink och äpple sen vare ba att gå/springa till skolan.
Jag kom i tid med jag var grymt trött -.- .
Som tur var det att vi har film tema typ på svenskan så vi kollade bara på film , tack!
Sen rullade dagen på , till lunch vare det pittipanna blää!
Jag satt bara och kollade på när alla käkade, som vanligt..
Jag hatar nämligen skolans mat , fifan vad äcklig den är asså :O
Iaf efter no:n, sista lektionen, gick jag Sandra och Pau hem till mig.
Det var as kul vi var typ as flummiga och skrattade i typ över fyra timmar, haha.
Det är mammas och Jockes åttonde förlovnings år idag , eller hur är det man säger? Xd
Så det blev tacos till middag, mums :D Jag städade nyss mitt rum det var lite rörigt. Men nu är det typ okej igen. Imorgon har vi läxförhör man ska typ kunna olika floder, berg och hav i europa det är ganska så lätt så jag ska läsa igenom lite grann snart. Väntar bara på sega Kim, hon bad mig att hjälpa henne med blogg.
Men hon är grymt, grymt seg på att svara xD Ajja skit samma , det är ändå rätt chill vid datan nu , jag lyssnar på musik och redigerar bilder :)


//Marie

sunday 8/3

Har nyss kollat på desperete housewifes, de äger. Nån mer som kollade på det?
Asså han Dave är fan cepe xD Iallafall, jag sov hos sandray inatt det var fett chill. Vi va med Oscar o några igår det va fett kul :) Haha jag och Sandray körde guitar hero igår det var fett kul en av låtarna vi körde har jag på min pea profil , haha emodamp. Igår var jag i solna, köpte lite grejer jag lägger in bilder:

 
kjolen köpte jag på gina för 99kr, har den som en hög kjol :)
Mascara Nivia köpte jag på kicks för 105kr, när jag kom hem märkte jag att den var brun haha! skit samma :)
Skorna är från din sko bara 399kr :) Jag har svarta inte bruna, jag hittade inte en bild på dom svarta.
Sen så köpte jag en ögon skugga, silver. Märket Vivala diva för 50kr.

//Marie

Saturday

Godmorgon bloggen :)

åt nyss frukost. Färska frallor och juice, mm :)
Jag vaknade för ungefär en timma sen. Då satte jag på datan. Va inne ett tag sen gick jag och hämtade frallorna. Medans jag käkade frukost så kollade jag på andra avenyn, missade ju det i tisdags. Jag missade också desperete housewifes, snyft. Men jag ska kolla på reprisen imorgon så det är lugnt :) Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag.Vad händer idag då?

trött, tröttare, tröttast!

ja e grymt trött men jag vill inte sova, jag vill sitta vid datan haha.
Igår somnade jag när jag pluggade.
Så vaknade jag mitt i natten då var alla papprerna knölade och mobilen hade ramlat i golvet, lyckat xD.
 Idag har typ ingeting hänt , jag har vart med Oscar, Becka, Fredrik, Lukas och Sandra.
Vi va typ på gårn ett tag sen drog vi till centrum, gjorde ingeting.
Sen så skulle dom dra tillbaka till gårn men jag pallade inte så jag gick hem.
När jag kom hem satte jag mig såklart vid datan och har varit sittande här sen dess..
Nu ser jag att klockan slott över tolv.
Ska nog sova snart då, ska bara fixa lite grejer först , godnatt



damp

jahapp har man fått reda på att min låtsas pappa läser min blogg! Jag får damp! Så läser hans jobbarkompisar typ också den! :S Jag vet att du kommer läsa det här Jocke, jävla köttbulle! Jag ska byta namn.

thursday

äntligen har man kommit hem från konfermationen.
 Det är grymt tråkigt där asså det går inte att beskriva , booring!
 Idag i skolan kollade vi på film, en natt på museet.
 Jag har sett den förut när jag åkte upp till Idre förra året.
 På hemkunskapen gjorde vi kyckling wok det var ganska gott.
 Och jag var lite flummig så jag tyckte det var as kul x'D
Killarna, eller vissa killar hade fotbolls dm idag så dom var inte i skolan , snyft Marcus va inte i skolan.
Efter hk drog jag och Pau hem till Niklas jag satt och nörda mig med guitar hero , älskar det spelet nu asså eller jag får typ damp på det men det är kul att köra när det går bra. xD
 typ halv sex var jag och pau tvungna att gå , skulle på konfermationen ju..
Eller den började halv sex men vi gick då , spela roll liksom :)
aaja nu ska jag väll typ äta nått är faktiskt lite hungrig.



sajk bild jag vet x)
// Marie

3/4

Nemen tjenaree !
hahah roligaste grejjen på länge asså, Marcus har blivit klippt och rakat av Lukas, Oscar och Isak haahah! Oo Jesper har blivit rakat med en sil på huvudet ! xD Omg asså shit jag lägger in en bild på dom fatta ni kommer skratta. Har fan skrattat hela dagen x) Marcus fina hår ba borta eller inte helt borta :S xD asså jag kan inte skriva mer ni måste se bilden haha! Aah ni kan ju kommentera va ni tycker om min sexiga pojkvän haha


3/3

Grattis Fredrik :D
 Idag som alla vet fyller Fredrik år. Ska dit ikväll med Becka o massor.
 Vi ska överraska honom med att komma dit :)
 Idag hade vi svenska prov haha jah det gick ju som det gick
 för jag pluggade verkligen jätte mycket igår, haha.
Nu sitter jag hemma hos Niklas och datanördar mig ,
 pau och Niklas sitter ba bredvid typ , (egoo) hehe.
Nej men jag frågade om det var okej om ja
 datanörda mig hanba visst så  de ä lugnt? :)
Vi gick hem till Niklas efter skolan, fettade oss och spelade guitar hero fett kul.


måndag 2/2

Skulle jag passa med hög kjol ? funderar nämligen på att köpa en :)
Sen vill jag köpa en leopard bikini typ ? mycket jag vill köpa, ge mig pengar haha.
Jag tycker att det är fett kul att fixa lite med bakgrunder, headers och bloggar så om ni vill ha hjälp så är det bara att säga till, jag tycker inte att jag är så bra men det är kul.
Juste fett kul det var idag på no:n, omogna jag och min tråkiga humor haha.
Vi tog typ ättiksprit eller nått jag vet inte riktigt vad det var och bakpulver i nån mugg, sen så tog vi en kondom över så blåstes kondomen upp haha, sen så gjorde min no lärare en sak inte medvetet men ja tyckte det var kul och skratta grymt länge xD Tänker inte ta upp vad. x)
Sen har man ju svenska prov imorgon :S
oops , skit också måste fan sätta igång att plugga nu asså, man ska kunna ordklasserna, palla liksom hah.
På torsdag har jag matte prov och jag vet inte änns vad det handlar om (mitt minne you know) LYCKAT!.
Så om ni ursäktar nu så har jag nog inte tid för att sitta här att data nörda mig.


RSS 2.0