lördag | morgon

Gomorgon alla :) här sitter ja med en varm filt, färska frallor, multi, högsta volym på musiken och skriver blogg :) ja kan väl berätta lite om gårdagen. Det börja med att ja gjorde iordning mig snabbt käkade tacos sen började jag gå mot skolan. Där skulle ja möta Haris och Anton. Jag var med dom en stund sen drog jag till vallen. Där mötte jag Marcus o några. Vi kollade på mammahockey typ. Sen skulle dom typ hem o käka då träffa ja niklas. Vi gick till gårn. Där körde vi biljard, jag satte åttan två gånger så han vann XD Efter de satt vi vid datan sen spelade vi något spel jag och niklas hade så hög iq så vi vann :D Sen typ gick vi ut va med några , sen halv 12 drog jag hem med ingen känsel i händer, fötter eller öga XD .. Idag ska man ju träffa Kim :D Nu ska jag fortsätta lyssna på musik ,, skriver nog mer sen.



// [email protected] :)

FREDAG :D

hejsanhejsan :) Det var skola idag då , på gympan hade vi simning. För vg skulle man simma 16 längder bröstsims längder och 4 ryggsims längder :P Jag gjorde vg. resten av dan boring efter skolan gick jag hem. Kollade nyss på en kompis på facet ångrar att ja dissa han, han är ju as söt.. aaja jag ska väll ut ikväll träffa någon som vill träffa migg..

Onsdag 28/1

hejsan alla läsare :D
Idag har det vart skola som vanligt. På gympan hade vi skridskor. Jag tror fan ja skulle få en hjärtattack asså det kändes fan som det, inte för ja vet hur det känns men. Ja kan inte åka baklänges så jag bad Fredrik knuffa på LITE grann istället ber han Niklas ta min ena hand så kör dom mig i typ 100km/h haha kändes det som xD Jag skriker såklart över hela ishallen, haha XD Så knuffar fredrik mig på ryggen så ja ramlar på rumpan och typ glider 5meter på arslet XD Det gjorde inte ont eller så ja blev bara jävlogt rädd asså, fiffaaan XD Jag skulle typ slutat halv tre men vi fick sluta tidigare. Då stack jag Sandra.m och Becka till stan Becka köpte lite saker idag igen :) Jag köpte en näspiercing :) Efter det drog jag och Sandra hem. Jag åkte hem och käka sen åkte jag till gårn. Jag och sandra hade lite boring, körde liksom fotboll med oss själva no life assåe xD Det var för att ingen pallade komma :O Ajja nu ska ja slagga , godnatt <3
haha väldigt seriös bild på mig och sandra asså hah :D


tisdag 27/1

Tjenna :)
Idag hade jag och Becka redovisning det gick väll typ 'bra' xD fett pinsamt det var x).
Efter skolan drog jag och becka hem till mig käkade lite och kolla på film, PS i love you. Vi hann aldrig kolla klart på den så ja ska typ kolla på den nu eller imorgon jag vet inte riktigt :P
Vi hann aldrig se klart den för Becka skulle in och lämna tillbaka ett busskort i Fridhemsplan. När vi var där frågade Becka fall ja kunde hänka o kolla på en jacka till hennes, visst sa jag. Vi brukar aldrig vara vid fridhemsplan så vi hittade ju galant, haha nejnej. Jag visste att det fanns en galleri nånstans där men ja kom inte ihåg vad den hette. Så vi gick åt ett håll i typ 10minuter sen ba dääär , däär är det! Västermalmsgallerian hette det haha :) Becka köpte massa najsiga saker. Sen åkte vi hem en åt varsitt håll. Jag hade tur tuben kom precis när ja kom ner och bussen kom precis när jag kom ner så det var chill.
När jag kom hem käkade jag middag.
Efter middagen tog jag bussen till gårn, träffade Sandra.m ,Alex :D, Niklas och Marcus. Vi hade fett kul men inget speciellt att skriva här vi hade iaf kul. Alex började blöda näsblod och sa att det var jag som hade slagit honom ( på skoj ). Han började blöda näsblod för han  knappt hade sovit något, haha ärtis :) Nu ska jag göra iordning mig och gå och slagga så jag inte börjar blöda näsblod imorgon ;D gooodnatt !


Måndag -.-

tjenna tjenna :)
hade ju skolaidag som vilken annan måndag som hellst.. Lika tråkigt som vanligt. Hade NO prov det gick väll typ bra tror ja :) Efter skolan gick jag och becka hem till mig och gjorde våfflor med sylt och grädde, mm :) Sen åkte vi hem till hennes pappa, ska sova här :) Vi  fettar lite med bilar, ostbollar, truly juicy och multi :) Nu ska vi plugga. Vi har redovisning imorgon , haha IQ x) Sen har vi svenska prov :) // [email protected]

Test

Jag har as tråkigt så för att göra det lite ' roligare ' ska ja göra det här testet.


Hur bor du: Lägenhet o villa

Brukar du komma i tid: OFC ;D

Hur lång är du: 161,5 :)
Kan du laga mat: haha "aah" VG i hemkunskap haha XD
Vad jobbar du med/pluggar du: Skolaan
Vad har du på dig just nu: Mina ksss byxor, en rosa kofta och mitt gina linne
Har du någon fobi: ormar!! Inte Isaks bara lite
Hade du en bra kväll igår: jaa det hade ja väll :P
Vilket är ditt senaste inköp: kommer inte ihåg x)
Din favoritdryck på morgonen: juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: yes
Vad hade du sönder senast: venne :P
Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: blåbärsoppa eller choklad :)
Favoritdricka när du är riktigt törstig: bubbelvatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: vet ej :P
Saknar du någon just nu: yepp..
Vad ska man göra för att få dig irriterad: allt
Någon jag stör mig på: flera
Intressen: Vah med kompis / fotboll / kickboxning
senaste person du kramade: Rebecka :)
Senaste person du ringde: becka :)
Senaste person som ringde dig: Pappa
Vad drack du senast: juice
Vill du ha barn: tror det
Längtar du till din nästa födelsedag: alltid!
Har rakat dina ben någon gång: haha ah
Är du sugen på något nu: nje ?
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: nada
Använder du hudkräm: Mm
Attraheras du av män med skägg: haha absolut nej 8)
Micro-pop eller poppa själv: Micro
Brukar du baka: ibland :P
Röstade du i det senaste valet: Nej är bara 14 fan
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Nej
Vilken låt lyssnade du senast på: jag lyssnar på musik
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ne :P
Vad tycker du är äckligt: smuts
Har du pengar på mobilen: yes, fyllde på i fredags :) 


Söndag 25 januari 09

Igår så träffade ja ju Becka, Sandra, Kim, Sandra o the boys :) Vi var på gårn för det var kallt och typ rena glansisen överallt. Jag höll på att halka tre gånger när jag var själv, haha x) Kim halkade ju såklart, XD synd att ja inte var med då asså :) Idag har ja fixat med bloggen lite och med Sandras blogg, den blev faktiskt fett fin, kolla den  http://sandrastolt.blogg.se :D Jag åt nyss lunch, gröt x). Idag ska jag : plugga typ -.- hare bra, / [email protected]


24/1, lördag

Gokväll gott folk :)
 Jag har varit på IKEA idag ja köpte en byrå så kan får plats med mina kläder, äntligen! När vi kom hem vare bara att sätta igång att montera den, det tog 2timmar -.- Snart ska jag ut och träffa Kim Becka och Sandra tror ja. Nu ska ja fortsätta lägga över kläder. Skriver mer sen hinner inte mer nu, puuss och kram !



lördag, morgon

Gomorgon alla trötta o glada :)
Igår så mötte vi fille, oscar och alex :) Vi satt på lidl, hahaha! Dom såg några som baxade hah fett kul det var :P
Sen så typ kvart över åtta åkte vi hit, till Beckas pappa. När vi kom fram så käkade vi pannkaker, fett ont i magen ja fick asså. Jag hade med mig min data så vi datanördade oss fett mycket, men det är kul när man är två. Då kan man typ ja prata ja vet inte det är bara roligare :) Beckas internet krånglade så vi tittade på film :) Sen nu ska ja till ikea idag , måste dra heeejdå :D


YEEES, finally friday

fredag: dagen började ju med gympa, as trött sen igår.
 Sen superduper tråkiga NO:n, jag och sandra bygger en bro. Golden gate bridge. Sandra va sjuk så ja fick hitta på något jag kunde göra som dekoration på den så ja sågade några bitar och limmade fast det, haha.
Efter det hade vi syslöjd ja fick adhd min stickning stinker, haha den är så jävla ful. Skulle göra ett par sockor men ja pallade inte så ja ska typ göra pulsvärmare..? Jag kommer typ slänga eller ge bort dom när jag är klar.
 På lunchen pallade ja inte gå och käka nått så ja fettade mig i hemvistet och spelade uno med massa geeks, haha :) eller alla va geeks utom en,  :P
 Efter lunchen hade vi svenn vi satt typ och spelade nått tråkigt spel, booring!
När de slutade slutade  vi så jag gick hem med marcus och becka.
 Nu ska jag typ ringa mamma och fråga fall ja kan sova hos becka, ska ta med datan då (a) :D
 skriver nog mer sen.  :)

dampdamp

Helt vanlig torsdag idag. På hemkunskapen gjorde vi korvstorganoff och ris, ja brukar inte gilla det men min och marcus var fett god :)
Efter det drog vi hem till emil o Lukas ja lekte emo men dom andra haha hade 'kul'. Sen drog vi till marcus kollade på sunes sommar fan vad kul det vara haha :)
Sen drog vi till gårn där var fille oscar o Alex. Vi körde typ fotboll det var typ kul sen blev det tråkigt så ja och becka skulle dra.
 Så stor ja utanför och väntar på becka så kommer alex med fetaste snöbollen rakt i mitt huvet! Sen började det med att vi fortsatte sen kom alla ut. Becka blev fett lack och ja tyckte det var kul innan ja fick typ adhd och jagade dom haha. Jag var helt svart runt ögonen när ja kom hem. Helt blöt mitt hår var typ som efter jag duschat och mina kläder också!.. Fuck er asså. Nu är jag trött och blöt. Måste duscha för ja är äcklig av all snö från marken.
Juste sen nyss såg jag reklam på pea en film, the unborn. En skräckis , vill se den nån som vill se den med mig? Ska duscha nu iaf ,, Marie
 

onsdag, trööött

Tjenna mors allihoppa!

Ny renoverad blogg, vad tycks? :)
Idag har jag:
- pallrat mig till plugget fast ja inte orkade.
- Haft svenn, svenska, idrott, matte och engelska (SUCK?!)
- pluggat, data och tv

På gympan hade vi handboll. Jag brukar tycka det är kul men inte idag. Varför inte idag? Jo för att ja blev mega irriterad på en viss person vi tar inga namn eller detaljer..
 På engelskan hade vi glosförhör. Oscar hade suttit och skrivit upp alla
gloser med svar i mobilen så vi skickade runt det till varandra, haha tack, (a). Efter plugget drog jag hem, pluggade / satt vid datan / tv :)

Jag har funderat länge på hur ja vill att min blogg ska se ut men ja har inte fått några idéer, vet ej varför men idag kom ja faktiskt på lite grann så ja prövade massa olika saker.
Det blev rätt så bra men ska bara finjustera lite grejer :) Om ni har några fler förslag på hur min blogg ska se ut , SKRIV ! Tveka inte, inget är fel. Det blir nog tv och sova för min del ikväll,, / MSL
Juste får inte glömma dagens outfit ;D
 
Min nya gräddvita kofta, vero moda
Mitt gråa långa bikbok linne
Under de långa grå linnet ett vitt hm linne
Sen bara ett par vanliga svarta strumpbyxor. Som dessutom hade gott sönder vilket jag såg när ja hade tagit på mig dom, jag pallade inte byta hah. :)

 












                                                                                                                                  

Tis 20/1

Idag har ja vart i skolan, var skit trött. Som tur var slutade vi efter lunch :) Då efter skolan har ja bara vart hemma suttit vid datan och tråkat mig. Men en sak är bra det är att ja ska försöka uppdatera min blogg varje dag och ändra bakgrunden typ några gånger i veckan när jag har lust :D Ni kan ju kommentera vilken ni tycker är snyggast. :)
 Nu ska ja gå och kolla på tv // [email protected]



måndag, suck

Skolan idag igen då.. Sista lektionen hade vi NO ja och Sandra bygger golden gate bridge i miniatyr. Sen så sitter lite boys o dirver med mig, haha kul :P Efter skolan så åkte ja o Sandra o simmade. Måste ta bort fett asså.. Vi simmade i ungefär 30minuter, en minut en längd. Det var ju rätt bra typ 30 längder :) Påvägen hem blev ja skit irriterad tuben luktar fitta asså. Nu sitter ja och väntar på mat o lyssnar på den här super bra låten (a) http://hordavid.tripod.com/hordavid-pea.atle-tuttar.mp3  Ska dra nuu tjaao :D <33

Lördag

Hejhej :) Har inte skrivit på en vecka eller något, ja hinner inte. Ja träffar ju kompisarna o honom :D Igår va vi på gårn, vi spelade fotboll det är skit kul :) Fast ja slog i huvet i väggen och fick en bula i pannan och fläskläpp det var inte så kul men ändå haha. Idag har ja inte gjort nånting ska ut ikväll igen :) Orkar inte skriva mer byebye <3

Hard rock café

Godmorgon alla :) Igår va ja, Kim, Sandra och Pau på hard rock café! :D Det var fett kul , vi fick helium ballonger så vi hade iaf grymt kul kan ja säga! Haha :) Sandra bjöd oss för hon hade fyllt år, så alla som jobbade där kom med nån sprutande sak och sjöng för sandra så fick hon typ en glass med grädde, glass och brownies i botten.  Vi fick också de. Fan vad gott det var. Vi fick förätt typ olika saker. Sen självaste maten var en nacho tallrik, mm :) Vi tog lite bilder men dom kommer senare. Min mobil hade damp och sen så hade den inge batterier så ja fick också lite damp..  Jaste igår fick ja ett par nya jeans och en ny jätte gullig typ grädd vit kofta, bilder på de kommer också sen. Nu ska ja gå och äta ny bakade frallor och juice. :)

fredag igen :)

Idag har ja vart i skolan för andra gången 2009. Det sööög! Ikväll ska ja ut, ska träffa becka Sandra o massa andra tänker inte nämna några namn haha x). Nu sitter ja o lyssnar på musik och tråkar. Ja funderar på att gå och duscha nu. Vi får se hur det blir. Har inget speciellt att skriva tror ja så bbbaay :)

RSS 2.0