lördag ,

jag funderar faktiskt på att sluta blogga, jag tycker inte att det är kul bara att göra bakgrunden o de. Tycker du jag ska sluta?

lördag

tjena tjena!
Igår kom Pontus och Patrik hem från Idre :) Dom kom hem från italien i fredags, lördag morgon åkte dom till Idre.
Så igår va jag med Patrik en stund på kvällen för dom skulle åka till Italien idag på morgonen, vilket dom gjort nu..
Igår hände inget speciellt på dan va jag hos Marcus, där va Erik, Niklas, Pau och Kim.
 Vi kollade på film, naked mile fifaan haha :P
Sen gick vi till Fredrik.
Det blev ba ja kim och Niklas för Pau skulle cykla och Erik o Marcus hade träning.
Jag va typ ba i fem minuter hos Fredrik för jag var hungrig och jag ville hem och träffa Pontus och Patrik.
Aja nu ska ja gå och käka frulle (a) SES



vad ska du göra idag?

Godmorron bloggen


Själv vaknade man ju för ungefär 40 minuter sen, snark.
Jag somnade nog inte förän halv två igår, fixade ju med bloggen.
Jag tycker det blev fett coolt men bakgrunden blev lite för mycket eller vad tycker du?

Gard, jag glömde ju bort att jag köpte lite saker igår också.
Jag köpte två par strumpbyxor, hade stort behov av det(HM 149kr). Sen så köpte jag en upp och ner vänd deodorant den luktar jätte gott(HM 36.50kr), ett linne/top från gina tricot (129kr), en svamp som jag ska ta bort sminket med (HM 9.50kr) Jag gjorde iordning lite bilder så ni fick en liten blick på vad det va jag har köpt :)
En liten fråga också innan det här inlägget avslutas, vad ska du göra idag?
Nu ska jag gå och äta varma frallor med juice, så jag har inte tid att skriva mer.


// Maff@pea


fredag

Klockan slog nyss över tolv så nu är det Fredag , najs najs :)
Igår klippte jag mig och slingade håret :) Jag blev rätt så nöjd men inte att hon gjorde lockar på mig när hon fönade håret, jaag vill ju ha rakt hår så jag blev skit förbannad, men ja sa inget men ja såg fett suur ut.. x)
Jag sa sen att jag såg ut som Peter pan på 1000-talet haha..
När jag kom hem satte jag direkt på plattången , haha xD
  


Igår sov Sandra hos mig , vi kollade på news movie så somnade vi , vid tre på natten vaknade jag och väckte Sandra och bad henne gå upp o lägga sig, haha x) Juste sen så i onsdags så käkade jag några hårda godisar så min tand gick av.. -.- XD fifaan så idag tio över elva vare tandläkarn för mig heh.. Jag hatar onsdagar jag har alltid sån otur då. Bröt nyckelbenet på en onsdag och två veckor senare går min tand av hah jag hatar mitt liv då asså.. Varför just jag ? Sen så tänkte ja göra om min blogg , eller jag ska. Då tänkte ja på nått märke jag gillade, asså klädsmärke. Då kom jag på att jag avgudar evisu (a) Dom är såå snygga , skulle ju köpt ett par i somras men hade inga pengar då.. Hade prövat dom och allt fifaan asså. Nu ska jag klura ut nått naajs jag kan göra med de märket med , så jag har inte tid att skriva nu.
 

      
                                                                              Byxorna jag prövade i somras..

       Puss och kram / Marie

två veckor sen

Haaeje :D
Idag vare två veckor sen ja bröt nyckelbenet.. jag har vart med Marcus hela dan. Jag följde med honom när han klippte sig, han blev jäätte gulli :) När han klippt sig åkte vi hem till honom , vi kollade på offside fiffaan asså xD Jag smsa pau, hon var hos Niklas. Så jag frågade fall jag och Marcus kunde komma, vi tog halv bussen. Hos Niklas Spelade vi guitar hero, fett kul juu hah :)



sovdags snart

heejsan bloggen, det var ett tag sen. Över en vecka. Har inte haft orken att skriva, vet inte varför men aah. Inatt sov jag hos Sandras granne Torsten. Med Sandra och Pau :) Det var fett kul vi spelade guitar hero, kollade på film (va hette filmen) den va kass dålig handling men den var rolig, :) Idag har vi typ chillat gått på isen, jag fick ju offra mig med att gå först hhah x) Har tagit lite bilder så dom kommer längre ner :) Nu ska ja nog sova , grymt trött asså.


monday

Tjena tjena, jag mår fin fint för jag är fett glaaad :D Värken i axeln håller på att gå över (överlycklig) och sen så äre om en kille :D :D Har inte pallat skriva så mycket den senaste veckan pga axeln ju. Inatt sov jag hos pappa det var najs, han skjutsade mig till skolan imorse så det var chill. Fixa en ny stereo och nya högtalare igår hemma där. Så jag poppade sönder hela kvällen, natten och morgonen fett najs jag älskar bas och det var fett med bas :) Så hittade jag också en sladd så jag kunde lyssna på mobil musiken också såå najjs! Jag tog med mig sladden hem till mamma, för jag kom på att jag kunde ha sladden i datan så jag kunde lyssna på högtalarna hemma hos mamma. Så gissa vad jag gör idag igen ? :) poppar sönder men stereon här suger grymt mot den hos farsan. Ska stressa vidare nu, matteläxan, duscha och lägga mig i tid äre vad som gäller för mig nu. SES

 

friday

som sagt har jag brutit nyckelbenet, inga kommentarer om hur det gick till då blir det lite pinsamt. Jag skriver med vänster hand har lite ont i axeln och är trött däför blir det här inlägget väldigt kort. Jag sms med sötaste marcus nu så vi ses .

mäster kockarna , maten gick ner lika fort som den kom upp igen hahha XD

,, det var igår

aaj

har kanske brytit nycke benet !... skriver med en hand så det här inlägget blir kort ..Juste ska åka till akuten nu och kolla , rönka det ..

tisdag 10/2

Fick tillbaka matteprovet idag. Jag fick G, *stoolt* xD Nu sitter jag och lyssnar på blogg musiken najsnajs säger jag bara :) Om typ 30min har jag utvecklingsamtal.. Boring ! Efter det ska jag vara med Sandra :D vi ska typ träffa Marcus o några tror jag? Hoppas ! Måste dra nu så ja inte kommer försent.. PUSS


bli medlem :D


Gratismode!

 Själv tycker jag att det här är den bästa sidan att få gratis presentkort / biokort / trisslotter för dom beskriver allt bra så man förstår. Man kan värva vänner (du får 4 poäng + 50 poäng för aktiv medlem). Du väljer bland många butiker att får presentkort från te.x hm, stadium, mio, ikea, osv. Bli medlem genom att gå in på den här länken, http://www.gratismode.se/?c=43159

 bli medlem få  presentkort :D

 




 


måndag 9/2

Han är fett söööt , säger inte vem ni får gissa :D
 Idag äre måndag och jag slutade efter lunch! :D Pga, utvecklingsamtal.
 Vi hade också so prov sista lektionen, oops det gick nog inte så bra tror jag. Ett G tror jag det blir eller jag hoppas !
Efter skolan blev jag överkörd av fredrik, haha.
Jag blev inte överkörd men det är uttrycket jag säger för det han gjorde asså haha.
Jag hjälpte han upp som tack för det drog han runt mig på marken runt hela skolgårn typ haha..
Jag blev fett lack asså. XD
 Sen drog vi hem till Fredrik. Det var jag, Becka, Niklas, Fredrik och Sandra.
Efter ett tag kom Marcus och emil :)
Vi kollade lite på kopps fan ja skrattar alltid lika mycket x)
Vi har svenska läxförhör imorgon måste plugga lite på det nu,
 men problemet är att ja glömde böckerna i skolan -.- XD
 Får fråga runt några som går i min svenska grupp asså. SES

musik !

Har fixat lite najs mysig musik så det är bara att lyssna på :D

söndag 8/2

Min låtsas mamma var fan fett snäll jue, hon tog fram godis till mig som pappa gömt haha XD I know im fat but I can´t handle it.
 Vi vaknade ganska tidigt, typ kvart över nio.
 Typ kvart i tio gick vi upp och då åkte pappa och Jenny (hon heter så) och köpte frukost åt oss, tack (a) :D .
Efter frukosten hade jag städsjuka typ damsög överallt i mitt rum och mitt rum är ganska stort asså.
 Sen så typ sminkade vi oss sen gick vi till bussen när vi kommer fram ba aah 49 går den och då var klockan 31, tack tack. När vi kom till vällingby tuben kom inte förrän 5min ,,
mm verkligen min dag och jag hade damp också.
 Juste på bussen i bromma haha gard jag trodde jag skulle dö av skratt !! XD
Vi gick på där bak på bussen för jag pallade inte gå fram,
så ba sitter en gubbe där o ba typ
 "jävla kommunismer smiter på bussen här bak" HAHAHA fan vad kul det var,
 jaba men vi har busskort XD.
 När jag kom hem så satte jag mig vid datan och fick typ hundra sms per minut ,
haha nej men det var nåra som späma mig, fast det var kul :)
Resten av dan har jag suttit vid datan / pluggat.
Jag åt nyss pizza, haha som killarna säger tjockis kaka..
 Ajja nu ska ja läsa lite so , ses <3



melodifestivalen suger

Är hemma hos pappa nu, har vart det i typ fem timmar nu men. Sand och Paul kollar på melodifestivalen, jag gjorde men det var så jäla tråkigt så jag gick upp och satte mig här. halv tio vill jag kolla på rosa pantern, fett kul ju :D Min låtsas mamma kommer hem snart.. Jag vet inte om jag är glad över att hon är min låtsas mamma men vi får väll se.. Vi har bäddat där nere i mitt rum så det är bara att krypa ner när vi är har kollat klart på tv. SES !

 så jävla skön asså XD HAHA !


omg

OMG jag har fått en låtsas mamma och en låtsas  syster som  är fyra år :D Jag har alltid velat ha en lillesyster :D:D Fett glaad ja e nu asså :) tror ja

sova hos pappa

godmorgon alla sovande och inte sovande.
 Jag är inte sovande dessvärre. Idag ska jag Paul och geek sova hos min pappa :D Vi kommer ha fett mys, kolla på film och fetta oss. Hoppas det blir superkul, vilket jag tror :) Jag ska skita i vissa personer som är här på ekerö för dom skiter ändå i mig , eller iaf mina sms..
Ja gick och la mig 00.00 igår eller idag va säger man? Och vaknade kvart över tio för min irriterande cepe låtsas pappa, tar ut disken och typ skriker utanför mitt rum när han går förbi för att jag ska vakna så jag får blir grymt sur och irriterad, jag slår han (a) xD Vi är inte så normala, haha x).
 Juste vad tycker du jag ska göra: jag får typ välja mellan att åka till Thailand i två veckor eller att åka skider i Idre i en vecka. Jag har vart i Thailand en gång och vart i Idre två gånger.
Om jag får bestämma själv så vill jag åka till thailand, lätt liksom. Men då måste jag övertala min mamma att så jag får åka med min pappa, vilket är 50% att jag får och 50% att jag inte får.. Jag hoppas iaf på det bästa, fatta najs jag kommer ha då ! :D Det är nog inte alla som förstår varför jag inte skulle få åka med min pappa men det har hänt lite saker jag inte vill prata om.
Snart ska jag nog börja packa för att sova hos pappa :)

                                                             
                                                              ,, [email protected]

really tired

Kom hem från konfermationen för ett tag sen. Tänkte bara skriva att ett av mina favorit program, Desperete housewives har säsongstart den tredje mars , äntligen asså längtar super mycket ! ALLA tittar väl på desperete houswives? :O Det är superbra , ni måste bara se det. Berätta gärna vad du tycker om de programmet, kul att höra andras tankar  :)

slutar efter lunch

YES! Idag slutade man ju efter lunch , för att det är utvecklingsamtal :)
Jag pallade inte skriva något inlägg igår.
 Idag hade vi matte prov det gick väl så där typ. Under veckan har jag försökt klura ut något bra om hur ja kan göra mitt rum. Mitt rum skulle ni skratta åt om ni såg det asså ,  när jag säger litet menar jag verkligen det.
Det får typ bara plats en 160 säng här inne..
Så ja funderar på att bara ha hela mitt rum som en säng o ha mina saker på hyllor i låder.
 Jag vet några skit snygga låder, kanske lägger upp bilder på dom om ja hittar.
 Sen måla om rummet typ ljust beige, så är låderna bruna.
 Jag tycker det skulle bli rätt coolt sen om man hade guldigt överkast :) Aja får se hur det blir :)
Nu ska jag väll fortsätta lyssna på musik eller nått. Seees !



prao sökes.

AAAJJ! Slog nyss i knät i en jävla bokhylla, fan vad ont det gör ! XD Idag har jag och Pau letat prao plats vi kollade typ överallt , vissa tog in men det var fullt vissa tog inte in alls. Vi kanske ska praoa på coop forum hah  :) Vi letade fan i typ tre och en halv timma haha :) Iaf jag har nyss ätit , funderar på att gå ut och träffa några sen. Nån frivillig? :) haha. Idag har jag vart i skolan, det hände inget speciellt . Juste nån som kan fixa låtar från youtube? :) Ville bara säga att ja har så bra musik smak vill ha den här hjälp? :)
 

2/2

Fett sur ! Ville bara säga att jag hatar folk som skryter. Dom får mig att skryta och ja hatar att skryta. Blir fett sur / irriterad på sånt folk asså. Sen en sak till så är ja fett sur på typ fett många ja nämner inga namn ..

söndag 1/2

Precis ätit middag, blä vad äckligt det var asså ! Det var typ banan o kött med ris. Idag har jag träffat pau, sandra och kim :) Pau kom hem från thailand igår :) Vi tittade på disaster movie och wild child. Disaster movie var grymt kul, för vi har dålig humor :D Wild child var fett bra :) Wild child är mest tjejfilm, disaster movie är till sånna som har 'bra' humor :D haha! Imorgon är det skola då, boring! Vi ska ha typ läxförhör på bilden om reklam, önska mig lycka till kan nada haha :) Ska väl läsa på lite nu då , ses !



RSS 2.0