ny design

vad tycker du om min nya design, var ärlig :) Sitter och pluggar -.- Skulle egentligen gjort det för över sextimmar sen men du vet datan stoppade mig ;D haha. Ska gå och duscha snart skiter fan i matte provet de luktar anus, och hoost,, ddet gör lärarn också. Jag ska säga till min mentor att jag inte trivs med henne så jag får byta.



?!

Vad är det här?! Det snöar nu, den 21 april !! Det ska vara sommar nu ju :O Jag blir iallfall inte glad nu.

i love



Om du gillar de här kommer du älska filmen :)

plugg, plugg, plugg, pallar inte !

Ensam om att ha mycket läxor? Tror inte det. Jag har inte vart i skolan på fyra veckor bortsett från en dag.
 Jag har inte haft no sen ca fem veckor sen och dom tror jag ska komma ihåg att jag har läxförhör idag, i dont think so.
 Sen tror dom tydligen att jag ska komma ihåg en film vi sett på svenskan och skriva om den :S
 Vi såg klart filmen för över sex veckor sen, shit blir fett irriterad.
Tro inte att det är slut än nej nej det kommer mer. Matte prov imorgon, äöää vad handlar det om? :S
Haha fifan Självklart har vi hemkunskaps prov på torsdag också fifan skit skola nu asså



söndag, pluggar

Jag hoppas verkligen inte att jag är ensam om att tycka att Step up och Step up 2 in the streets är dom bästa filmerna ?! Sen så vet ni ju att Tyler är rätt snygg asså. Sina tipsade mig om dom filmerna för typ ett halvår sen och jag älskar dom fortfarande lika mycket :D Nu tipsar jag vidare filmerna till er, ni bör se dom, filmerna är grymma. Om man gillar hiphop så är det bättre det är rätt mycket hiphop/street i dom :D

 
                  
                                                                                                                                  

lördag

Sover hos pappa med några kompisar idag. Skriver ett kort inlägg, bättre än inget. Jag ska gå till Sandray nu Becka och hon är där. Sen ska vi typ träffa Kim eller nått sånt :D



till mina kompisar haha

Gör det här inlägget så att inte mina kompisar , syftar mest på sandra (a) inte ska säga sen att dom ska köpa de här för att jag vill inte ha likadana kläder som dom. Nu säger jag och har sagt att jag ska köpa de här :)

Praon slut :(

Idag på praon var vi i bageriet as najs! Vi dekorerade chokladmuffins, så fick vi en. Dom va så stora att jag trodde jag skulle spy när jag åt den haha. Vi fick ha as najsiga mössor saknar min som fan haha men jag tog foton ! Ni kommer skratta precis de jag och pau gjorde haha!



Som typ 'blöning' fick vi 250kr att köpa film eller skiva där XD jag och Pau va så smarta så vi gjorde så vi fick sex filmer :D det var två filmer i en förpackning för 89 kr två sånna kostade 149kr då tog vi två sånna så vi fick fyra filmer. Sen var det en film i en förpackning som kostade 59kr men det var två för 99kr :D Ni kanske inte fattar men skäät samma :D Filmerna va iaf, The fast and the furious (älskar Vin Diesel han e sexigaste mannen), I want candy (Carmen Electra är med och jag gillar henne hon är bra, jag gillar namnet brukade gå runt och säga det förut XD), Dirty dancing 2 (ville ha filmen som var med i den) Step up (ääälskaaar dom filmerna!), John Tucker must die (den verkar bra) sista filmen Mitt super ex (verkar också bra)
Ska ringa Becka / Sandra / eller Sandra nu

torsdag

Sista praodagen morgon :( Va tiden går fort ?! har inte vart i skolan på fyra veckor bortsätt från en dag. Var sjuk en vecka, eller fyra dagar, påsklov, prao, prao. Går bara 32 dagar i skolan sen har jag sommarlov! Blir säkert färre dagar, röda dagar och sånt ;D Ajja ska kolla på tv nu så , hejdå !



prao imorgon igen

Var  på gudstjänst idag, de är grymt tråkigt asså men har bara fyra gånger kvar tills den 30maj :D Efter de drog jag och becka till blackan (aa) haha! Påvägen hem höll jag på att garva sönder mig!! De va så jäla kul assså haaha. Becka ba jag mår illa (hon satt baklänges i bussen) sen ba kom vi till en busshållsplats skulle precis svänga in, becka ba jag måste spy. Jaba typ jaha men ska vi kliva av här? Så ba ser jag hela hennes mun typ helt asså typ som om man blåser upp den så ba spyr hon lite på bussen medans hon är påväg ut så typ precis när hon kommit ut ba splash ! hahah fan vad jag garva asså! Fett taskigt men asså fan va kul det var alla på bussen ba stirra XD Fett skoj sen så träffade jag Sandray och Kim, Becka gick hem och la sig tyyp. Ska typ göra mig iordning och sova snart så ses.




tycker den här låten passar väldigt bra , sen är den braa!

ska sova snart

ååh gard vilken dag. Både rolig och inte så rolig, men för det mesta rolig.
 Idag på dan så solade jag och Becka skrattade och hade en liten rap stund , haha vi drack påskmust det var därför.
 Sen så gick vi till henne, hon bytte kläder. Vi skulle käka på grillen men det var stängt, jag blev fett sur asså hah men vi käkade pizza ist. Kim kom så jag och Kim käkade pizza. becka ville inte ha. När vi typ käkat klart kom Sandray :) Efter det så typ fick jag skjuts på cykel hem till Kim, hon skulle lämna den. Så gick vi mot vallen, då kom Fredrik. Så vi gick med honom han skulle spela fotboll. Det va massa killar där alla gick typ i klassen, tror ni vi hade kul då eller? Dom är fett taskiga typ hela tiden så vi blev fett lacka på dom, vi gick. Asså jag pallar inte änns skriva mer blir fett sur för dom är fett jobbiga, man har fett kul o så sen så ska dom ba säga nått taskigt jäla cepen. Så säger dom sen när man blir sur ba men vi skojjade bara, ofta man inte tar åt sig liksom?.. Ajja ska sova snart, GODNATT



12/4

mmm, jag och becka åt pannkakor till frukost, fett gott. idag ska vi typ sola, vad vi vet än. Det blir ett kort inlägg, vill inte sitta och datanörda mig vid hennes data, när jag hatar när nån gör det vid min.

trött

Sitter och laddar över bilder från min mobb till Beckas data nu så jag kan lägga in nåra här. Jag ska skynda mig på för jag är fäät trött, haah. Nu sitter jag och Becka och kollar på nått program på ettan med John Travolta. Jag kollar typ inte men becka gör så jag vet inte riktigt vad den handlar om. 

              
  
       Jag och pau i våra sexiga coopkläder xD


 idag i täby



// Marie

shit vad tråkigt

Kom nyss hem till Becka igen. Har vart i Täby sen ett, fifan vad tråkigt det var.. Vi åt ba typ. Nu ska vi byta om och ja skriver mer sen puss


sovdags

har nyss tagit bort sminket och borstat tänderna, sitter och väntar på becka.
 Jag tänkte att jag skriver ett snabbt inlägg medans.
 Förut va vi i Aspudden, gjorde ingeting käka en as stor choklad boll som var grymt god haha.
 Sen åkte vi till Skärholmen där träffade vi Wilfred hahah fifan vad kul det var, fett uggly.
 Imorgon typ ´tvingar´min mamma mig att följa med till Jockes mamma i Täby :S
 Hon tvingar mig inte men hon tycker att jag borde följa med, jajja skit samma jag följer med dit.
Vad ska jag göra liksom?
Det är inte mina kusiner som kommer det är Pontus och Patriks.
Och Pontus och Patrik kommer inte för dom bor ju i Italy..
Ajja , godnatt !


sover hos Becka :D

är hemma hos becka nu, hos hennes pappa. Ska sova här fett skojj :) I bromma mötte vi Nicole och Emelie fett länge sen jag träffa dom, dom är fett sköna asså haha. Juste haha det var några as söta killar på tunnelbanan som satte sig bredvid oss och snacka typ kurdiska, jag fattade nada. Dom snackade och pekade på oss haha. Och sa om becka vad söt typ hah x) Nu ska vi äta jordgubbar ! :D Sen ska vi typ ut och hitta några att va med. SES


låt



haha skön låt XD

det var visst långfredan idag haha

Har precis duschat, åt aldrig frukost innan så jag ska göra det nu.
 Vid två ska jag till mormor och äta påskmat, det blir nog bara några köttbullar och nån
 potatis för jag äter inte påskmat, julmat eller "midsommarmat" de är grymt äckligt.
 blir bara ett kort inlägg men jag ska försöka palla att skriva oftare :)



jag och sandra, saaajk haha :)

är det påsk idag?

Godmorgon :) Ligger i sängen och chillar med datan, najs.
Jag funderar på om det är påsk idag, är de det? x)
Ni tycker säkert att jag bloggar för lite.
Jag fattar inte att folk pallar skriva typ över fem inlägg på en dag,
haha. Men det är bra. hah
Jag har inte skrivit att jag köpte evisu va?
Jag köpte iallafall dom , jag tror det var förra helgen?
Dom är grymt najsiga :D
Nu vill jag bara ha en "färg glad" tjocktröja.
Jag får pengar istället för påskägg (får inte äta godis, jag gör det ändå..)
då kan jag spara dom tills jag hittat en najs tröja?! :D
 Ajja najsnajs, nu ska jag gå och käka frukost sen ska jag duscha.

(ser helt cp ut, haha)

10/4

Glad påsk!

!?

gaah, va irriterande. Har suttit och fixat mina naglar i typ två timmar nu (suttit vid datan typ samtidigt) för att dom är typ spruckna. Dom spricker hela tiden as irriterande. Jag andvänder stärkande för naglarna men ändå spricker dom , hjälp?! Nån som vet hur jag kan göra för att dom inte ska spricka? :)

 // Marie

5/4

godmorgon , jag är fääät trött!
Vaknade nyss.
Idag ska jag typ plugga eller fixa lite med prao
papperna vi fick typ ett helt block med papper, haha.
Eftersom jag inte har någe fönster i mitt rum kan jag inte
se om det är bra väder men jag hoppas på det,
 för då kan jag sitta ute i solen.
 Mer vet jag faktiskt inte vad jag ska göra,
 det är söndag vad ska man göra liksom?


fredag

Godmorgon alla :)
Vaknade för typ 10minuter sen så jag är trööött x) Igår fixade jag spotify! :D:D Det verkar inte som att det är så många som vet vad det är ? Det är iaf en fett naajs sak man söker på vilken låt man vill så får man den! Grymt najs asså. För att fixa det så säg till mig. Man måste ha en invite annars måste man paya. En sak jag inte lärt mig än är hur man får ner alla låtar till datan. Hoppas man kan det. Ska fråga pau idag om hon kan hjälpa mig med det :) Själv sitter man ju och lyssnar på musik nu, (: Vad ska du göra idag då ?



RSS 2.0