hemma

Tjenna alla fulla o glada ! Igår sov jag hos becka, i vårby. Det va najs, vi åt morötter o dip och kollade på nån film vet inte va den hette men de var lite rolig,, det var en gubbe som ramla, as roligt. Jag vaknade typ 10 då låg ja och sms med Sandra och läste typ roliga historier x) Sen väckte ja Becka. Då gick vi typ upp, klädde på och sminka oss. Mitt puder hade inte gått sänder sen så ställer Becka min lilla necessär på toalåcket så glider den ner så lite av pudret åkte ut och det gick sönder, haha ja höll på att garva ihjäl mig och Becka blev lite irriterad för hon var så jäla klantig , dirket efter så puttar hon ner min stora necessär som stog på badkarskanten asså shit vad klantigt, de var grymt kul. För becka tog sönder mitt puder så fick ja en fondation mousse av henne, tänkte köpa en sån. TACK :) När vi gjort iordning oss så gjorde vi frukost, makaroner och äggmacka x) Sen så bestämde vi oss för att åka till ekerö, på färjan flydde vi från att betala hhaaha nee skoja men ja palla inte slösa pengar, vi lyckades haha. När vi klivit av färjan gick vi på bussen. Vid jungfrusund gick de på två personer så sätter dom sig framför oss , haha pinsamt x) Becka ville inte gå själv till bussen så ja följde med henne och väntade på bussen tills den kom, sen gick ja hem satte mig vid datan och nu sitter ja vid köksbordet och lyssnar på gaammal musik. Snart måste ja gå och hämta laddaren till datan, bara 32% kvar x) de räcker i 32minuter till.


skämt ut mig som fan asså

Tjena sötnos. Den här dan önskar ja aldrig hade uppfunnits asså, jag ramla med cykeln!. Sen ramlar jag när de är massor man typ känner så ba säger dom, de där var lite pinsamt för dig . Asså shit jäla balle , ja höll på att dö asså! Jag ska slänga min cykel i kanalen asså , eller iaf slänga den. Jag har två typ stora sår på ena knät sen ett ganska så stort på andra, ett sår på tummen och skrapa upp handen asså gad , pinsamt! Sen så gick ja till skolan igen, tog 25minuter kan fan inte gå, hahah. Då hade vi matte prov, det gick rätt så bra, de sa min lärare till och med :) Sen juste på andra lektionen tog Elias min mobil, ja får damp han e fan bög. Efter skolan ville Sandra att ja skulle vara med henne på aerobicsen (venne hur de stavas asså) för Becka var sjuk, så ja var det. Haha fifan asså. Sen fick ja skjuts hem. När ja kom hem gjorde jag tacos. Nu har ja typ precis ätit. Ska ja kanske skriva en julklappsönskelista? hah aa ja gör de, har inge att göra nu ändå. Ni kan klicka på bilderna för att dom ska bli större.
 en platt tv     guld spegel, inte exakt en sån här Nya sony ericsson, c905     pengar


helg

Igår så var jag hemma nästan hela dan, sen på eftermiddan kom Kim och Pau å överraskade mig. Då tittade vi på film ett tag. Sen gick jag och Kim hem till henne och Pau gick hem ,hon skulle laga mat, haha.  Jag och Kim gick hem till henne och gjorde iordning oss. När vi va klara gick vi till pizzerian. Så hoppades vi på att ingen som vi kände skulle komma, haha. Så kommer liksom Emil, Lukas, Isak och massor vi noo, haha de va grymt jäla minsamt asså. När vi ätit upp så gick vi till gårn , det hade i öppnat så vi gick och mötte Sandra och Pau, vid skolan. Sen gick vi tillbaka till gårn. Jag och Pau spelade fotboll där, det var fett kul haha. Sen tog jag bussen hem. Idag vet ja inte vad ja ska göra hitta på nått iaf.




plugg plugg

hej alla . Idag har det inte hänt så mycket, eller faktiskt ingeting. Själv sitter man och pluggar nu och lyssnar på musik. Imorgon har jag hemkunskapsprov, det verkar enkelt så ja ska läsa på det lite snart. På fredag har no test. På måndag ska har jag en so inlämningssak plus att ja måste läsa typ hundra sider ur en religonsbok eller inte hundra sider men typ 30 -.- Det låter inte så mycket , de är det inte heller bara det att man måste få in det i mitt sega huvud så det tar lite tid. Jag har fått lånat paulina rosa samsung för jag kommer inte få en ny mobil på ett tag. Den har camera men inte så man kan lägga upp på datan sen har min camera inga batterier, så ja kan inte ta ett foto på hur ja ser ut idag så ja berättar, haha. ja har  ett par helt vanliga blå jeans, mitt älsklingslinne som e vitt som har typ lite saker på sig haha kan inte förklara xd och en skit fin rosa kofta jag fått lånat av Sandra.M tack (a)! Nu ska ja fortsätta pplugga cyaa!

ja pallar inte asså

hejsan alla glada. jag är lite förvirrad idag känner ja asså..  Jag frågade becka om ja kunde vara med henne typ efter skolan vilket ja inte kommer ihåg , och ja kan inte för ja och pau ska ha cp sak sen ska vi gymma. Förlåt becka. Sen så är Sandra sur på mig och de gör det inte bättre, det blir bara mer. Sen en sak som är bra, ja klarade matte provet, fick G+ var nära på att få VG med 0,2 poäng haha. Sen på engelskan tog Elias min mobil så ja hade ingen mobil i 2 timmar o gud ja höll på att dö ja blev fan stressad, kunde inte koncentrera mig aasså, hhaha! Sen så är ja trött idag igen .

tired.

jaa e fett trött idah somnade halv 12 och gick upp 7 , de var för kort för mig att sova. Första skoldan efter lovet. Min dag började med svenska vi kollar på nån konstig film, utvandrarna. Sen typ mentortid därefter SO vi kollade på den gröna milen, the green mile ja har sett den förut den är bra fan. Sen hade vi lunch, No. De är så jävla cp först måste vi gå en timma i no för att få G sen om man vill få typ VG MVG så måste man gå en timma efter igen och ja vill ha bra betyg så ja stannade kvar. Så ja har haft mer än 2timmars No idag och ja kommer ha de i typ fyra lektioner till shit cp skola, böja aldrig i ekebyhov asså xD ja skulle slutat tjugo över två så nu slutar ja typ tjugo över 3 ist :O jag tycker de är så jävla dåligt! ah iaf ja ska iaf lägga mig fett tidigt idag. haha juste sen har ja min äldsta mobil för min har ju gått sönder så ja ska få låna nått, kommer inte få nån ny på ett tag nu asså.. Just nu känns allting bara fel ja känner mig dålig, ja vet inte varför.. Nu orkar ja inte skriva mer har tröttnat lite men ja känner att ja måste.

RSS 2.0